skip to Main Content

Generel opførsel

Tag hensyn til andre!
Spil ikke vildt højt. Det er forbudt at medbringe forstærkere og store højtalere. Spil ikke højere end nødvendigt. Medtag evt. hovedtelefoner i stedet. Brug de skraldespande/poser der er tilrådighed, istedet for at lade tingene ligge og flyde.
Husk at mærke dine ting med navn (og evt. adresse..) i tilfælde af at du skulle glemme noget.
Husk FORDELERSTIK til dit udstyr! Vi har ikke noget at låne ud af!
Ved deltagelse i Netbyte accepterer du at der vil blive taget billeder/video og at disse vil blive offentliggjort på internettet.

Brug af strøm

Brug af strømkrævende udstyr der ikke har noget med computeren at gøre, er ikke tilladt! Toastere, kaffemaskiner etc. kan sættes til i kantinen efter aftale med crew. Brug de strømstik der er lagt frem, og træk ikke forlængerledninger fra andre borde eller fra langt væk. Skulle du få problemer, så spørg en af vores crewmedlemmer til råds.

Netværksregler

Det er tilladt køre WWW, IRC, whatever server på din egen computer. Det er IKKE tiladt at køre DHCP server på din computer!
Flood, nuking etc er selvfølgelig ikke tilladt, og vil medføre bortvisning

Fodtøj/Stole

Vi ANBEFALER at du tager indesko med – det kan godt blive lidt for varmt/klamt at have udendørs sko på indenfor i så lang tid. Du må godt tage din egen stol med hjemmefra – den SKAL dog have påmonteret sokker på alle hjul inden den kommer ned i hallen, ellers må stolen blive stående oppe i indgangspartiet til den har fået sokker på.
Der vil være et begrænset antal sokker til salg ved indgangen til dem der har glemt dem hjemmefra, men vi kan ikke love at der vil være til alle.

Alkoholdning

Netbyte er et alkoholfrit foretagende. Det er ikke tilladt at drikke alkohol eller indtage andre berusende midler under vores arrangement. Bliver nogen pågrebet i påvirket tilstand vil dette medføre bortvisning.
Nogle vil mene dette måske er strengt, men det er for at give større tryghed for folk og deres udstyr.

Anti-APG regler

For at holde APG for døren, er der et par regler som du skal acceptere når du tilmelder dig:

  • Det er forbudt at have ulovlige kopier af musik, spil, film eller andet ophavsretligt beskyttet materiale på pc’er eller andre medier, som medbringes.
  • Det er forbudt at foretage ulovlig kopiering eller distribution af ulovlige kopier af musik, spil, film eller andet ophavsretligt beskyttet materiale.
  • Det er forbudt at lade andre deltagere uploade ulovlige kopier af musik, spil, film eller andet ophavsretligt materiale til ens harddisk, ftp-server eller lignende.
  • Det er forbudt at downloade ulovligt kopieret musik, spil, film eller andet ophavsretligt materiale fra andre deltageres harddisk, ftp-server eller lignende.
  • Det er forbudt at foretage uploading til eller downloading fra Internettet af ulovlige kopier af musik, spil, film eller andet ophavsretligt beskyttet materiale.
  • Arrangørerne vil foretage kontrol af, at forbudet mod ulovlig kopiering og/eller distribution af ulovlige kopier musik, spil, film eller andet materiale beskyttet materiale overholdes.
  • Arrangørerne vil løbende overvåge trafikken på det interne netværk og via Internetforbindelse med henblik på kontrol af at ulovlig kopiering og/eller distribution af musik, spil, film eller andet materiale beskyttet materiale ikke finder sted.
  • Såfremt arrangørerne skønner, at en deltager overtræder forbudet mod ulovlig kopiering og/eller distribution af musik, spil, film eller andet materiale beskyttet materiale vil dette medføre øjeblikkelig bortvisning fra netpartiet. Deltagere som bortvises har ikke krav på tilbagebetaling af deltagergebyret eller anden form for kompensation.

Well.. Ellers er der vel ikke så meget at sige. Det mest selvindlysende regler gælder selvfølgeligt: Ikke nuke, ikke floode etc. Men dem kender I vel?