Netbyte 2006
Turneringer
Pics
Sponsorer
Crew


NetByte 2006

Afterparty sider


Netbyte 2006 blev afholdt den 6 til 9 oktober 2006.

Vi havde i år valgt at holde lav profil med mængden af præmier og konkurrencer, det stod i kontrast til sidste års netbyte men det betød vi i crew fedede den mere af :)
Det blev til 100 deltager og en spændende opstart da folk er ret langsomme til at betale :P, lad os sige at I gjorde det lidt spændende for os og godt må betale lidt før en anden gang ;)

Der var 3 hoved turneringer samt en bonus rundt. Den lokale ungdomsskoles nethold havde gjort os selskab i år og havde medbragt en masse nye gamere til selskabet hvilket godt kunne mærkes, de er hurtige de "unge" (host host, betyder det man er ved at være gammel ?).

Fredag aften var det lykkedes en af vores deltagere at hive demoen af Battlefield 2142 ned og det lykkedes også at finde en LAN server så det endte med at vi lige efter battlefield turneringen kunne melde ud at vi forresten nu startede en server med den helt friske 2142 demo ;) ! Det var stor succes og lagde vores download tid på intranet serveren helt i knæ så vi skulle oprette mirrors til demoen. Til det skal der kun tilføjes at en battle MECHs er bare super lækre >:)

Vi havde indført en opensource konkurrence hvor der blev benyttet Warsow, hvis du spiller warsow bør du tag et par minuter til at se finalen (den blev optaget) og tjekke nogle imponerende tricks som sørgede for at holde folk på afstand fra første pladsen.

Der blev også spillet både noget Flatout2 samt Company of Heroes, det er to super flotte spil hvor især Company of Heroes virkelig forstår at brug de ressourcer ens pc troede den havde til overs, til stor glæde for dem som netop havde købt nyt system, helt klart spil der kan anbefales.

/Angel - Crew
Kommentarer kan sendes til Crew.web


» [Pics] Albumet 2006
StatCounter - Free Web Tracker and Counter