Netbyte 2005
Turneringer
Pics
Sponsorer
Crew


Hvad farve bliver en smølf i hovedet hvis den holder vejret !?
--Angel

NetByte 2005

Afterparty sider

Netbyte 2005 blev afholdt den 7 til 10 oktober 2005.

Igen i år havde vi fyldt agendaen op med turneringer og præmier i lange baner. HARDiNFO hjalp til som sidste år med at skaffe de lækreste præmier, som sørgede for at kamphånden blev holdt helt i top !

Vi var selvfølgeligt spændt på at få lov at vise vores nye Rack skab som jeg er sikker på gjorde et godt indtryk med vores totalt sprøde blå neon lys, til forskel fra forrige år hvor der var lidt mere kunsterisk "frihed". Vi valgte at sætte scenen op ved siden af crew for bedre at udnytte den ved præmie overrækkelserne, desuden havde vi i år en fast "microfon mand", Marvin! Som styrede begivenhederne med hård hånd og sørgede for rapporter om de benyttede taktiker og hvilken farve underbukser vinderen havde på !

Vores natbelysning var som altid et hit i de små nattetimer, kombineret med vores intro som var sat sammen med forskellige klip fra de spil som vi ville konkurrere i for at piske en god stemning op i mængden.

I rent konkurrence antal har vi sandsynligvis slået tidligere rekorder med hele 11 konkurrencer. I kontrast til 2002/03 hvor vi næsten bannede CS havde vi i år hele 3 CS relaterede konkurrencer, vi havde igen CS Survival som altid er helt kanon på storskærm, speaker var Søren fra HARDiNFO, der er sku godt at se folk blive stukket ned bagfra når de var sååå tæt på at få alle udryddet.

/Angel - Crew
Kommentarer kan sendes til Crew.web


» [Video] Netbyte Teaser (DivX 6Mb)
» [Video] Netbyte Intro (DivX 62Mb)
» [Pics] Albumet 2005 (41stk nu 146 stk)

Netbyte 2005 - CS Survival konkurrence