Netbyte 2007
Turneringer
Pics
Sponsorer
Crew


NetByte 2007

Afterparty sider

Netbyte 2007 blev afholdt den 5. til 7. oktober 2007.

Vi havde i år samme mængde præmier og konkurrencer som sidste år da det havde vist sig at være en god kombination for deltagere og crew. Crew var præget af nye kræfter med Ricki og Mikkel.

Det blev til 92 deltagere, betaling var i år ikke noget problem, vi havde indført at man kunne betale med e-wire og folk var gode til at betale i tide. Vi fik igen i år besøg af en stor flok fra ungdomsskolen.

På spil fronten var der få nye spil, der var kun 2 som fik reelt gennembrud, det ene er et gratis spil fra NVidia, TrackMania Nations, det tog kegler og så var der RTS spillet World in Conflict som har næsten samme aktion som et FPS, den var der mange der fandt yderst intressant, og den gjorde det rigtig godt på vores stor skærm når man fløj ned over kamp området med enhederne i kamp. Ellers var resten af LAN'et præget af de samme spil som tidligere år, Battlefield2, Warsow, CS, Company_of_Heroes Expansion blev også lige vendt men da World in Conflict kom på banen blev CoH lagt lidt på hylden.

Til forskel fra forrige år har vi slet ikke styr på hvem som vandt vores konkurrencer, hvis du ønsker at "claim your fame" tager du bare kontakt så smider vi dig på.

/Angel - Crew
Kommentarer kan sendes til Crew.web


» [Pics] Albummet 2007


StatCounter - Free Web Tracker and Counter