Netbyte 2004
Turneringer
Pics
Sponsorer
Crew


Health nuts are going to feel stupid some day, lying in hospitals dying of nothing.
--RedFox

NetByte 2004

Afterparty sider

Netbyte 2004 blev afholdt den 1 til 3 oktober 2004.

Vi fik alletiders håndsrækning fra HARDiNFO.dk som blandt andet fik skaffet os nogle rigtig lækkre sponsor præmier i år, til en værdi af over 30.000 dkr.

Indgangskortet havde Bamsi lavet ekstra sprødt i år, han havde fået lavet et mindre mesterværk i 5 forskellige eksemplarer som han havde fået trykket hos et trykkeri.

Storskærmen var blevet suppleret med et stor lydanlæg og hallen blev belyst af 8 lysspots som vi havde sat op, det gav et flot lys. Der blev afspillet et par rigtig fede demo'er fra nvidia, demoer som ikke kan hentes online.
Counter-Strike Survival var et hit. Helt perfekt til at blive vist på storskærm og ganske publikumsvenligt, der blev både heppet på at folk skulle skydes og stikkes ned >;).
Doom3 havde Dominion sat i små rammer og blev afviklet på klokkeslaget

Der var et par stykker der blev vældigt glade for at smadre grafikkort, da det blev indført at man kunne "upgrade" til et helt splinternyt kort ved at være den hurtigste til at smadre sit gamle kort med en hockeystav. Efter det første kort var staven flækket i 2, men lidt gaffa senere var den klar til hele 3 "upgrades".

/Angel - Crew
Kommentarer kan sendes til Crew.web


» [Video] De første to timer af netbyte. (DivX 17Mb)
» [Video] Netbyte pakkes ud. (DivX 30Mb)
» [Video] Netbyte pakkes sammen. (DivX 26Mb)
» [Pics] Albumet 2004 (124 stk)