Netbyte 2004
Turneringer
Pics
Sponsorer
Crew


If you demand money from someone in exchange for your silence, it's called 'blackmail'. If your lawyer demands money from someone in exchange for your silence, it's called a settlement.
--Unknown
Turneringer »

Reglsæt for HARDiNFOs Overclocking konkurrence.

Følgende er tilladt: At resette BIOS, ændre på alle indstillinger i BIOS samt afmontere BIOS batteriet. Det er tilladt at skifte rammen ud i de forskellige ramsokler hvis man personligt vurdere at dette vil give et markant ydelses boost.

Følgende er IKKE tilladt: Justering/ændring af grafikkortets clockfrekvenser, eller gøre brug af "overdrive" funktionen. Det er ikke tilladt at oplyse til de øvrige deltagere i konkurencen eller "besøgende" på stedet omkring den pågældende maskine om maskinens specifikationer, da dette vil gøre det mindre fair for nogen. Det er ikke tilladt at røre Fladskærmen på nogen måde eller vandkøleren ( Corsair HydroCool ). Det er IKKE tilladt at pille vandkøleren af CPUen, eller tage Grafikkortet ud. Samtidig med det er det ikke tilladt at give processoren mere end 1.755 Vcore til CPUen af sikkerhedsmæssige oversager, samt at processoren gerne skulle overleve partyet. :)


#1 - ?

#2 - Sir Mendoza (Jack Andersen) - løb med en cooler fra Giga